Centrum voor Jeugd en Gezin: ook op school

 Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is dé plek waar ouders, verzorgers, kinderen en jongeren terechtkunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Vanaf de geboorte tot de 18e verjaardag, kijken we op verschillende momenten of jouw kind zich goed ontwikkelt. Dit doen we bij jou thuis, op onze CJG-locaties én op school.

Geen vraag is ons te gek!
Onze jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (dokters)assistenten, (ortho)pedagogen en andere deskundigen bieden advies, ondersteuning en denken graag met je mee. Heb je een vraag, dan zoeken we samen met jou naar een antwoord. Of we zoeken de juiste deskundige in ons netwerk. Zo maken we samen met jou gezond en veilig opgroeien mogelijk.

CJG en Corona

Op centrumvoorjeugdengezin.nl/corona staat meer informatie over het coronavirus en onze aangepaste dienstverlening. Daar vind je ook antwoord op veelgestelde vragen van andere ouders.

Contact met het CJG
De manieren waarop je ons kunt bereiken staan op centrumvoorjeugdengezin.nl/contact. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de jeugdverpleegkundige die is verbonden aan de school van jouw kind:

  • Yvonne Nijhof
  • Telefoonnummer: 088 – 20 10 000
  • E-mail: y.nijhof@cjgrijnmond.nl

Wil je meer informatie over het CJG? Kijk dan op onze website: centrumvoorjeugdengezin.nl.